Renoviranje krova
1. jula 2022.
Povratak u školske klupe
1. septembra 2022.

Uređivanje dvorišta

Nakon renoviranja krova, započeti su radovi na uređivanju dvorišta kako bi se tokom proleća, leta i jeseni deo radionica odvijao u njemu i time rasteretio sam unutrašnji prostor Saveza koji je premali.

Dvorište je kompletno betonirano, napravljena je česma, kupljena je baštenska garnitura, a zbog lošeg stanja zgrade iza prostorija Saveza, morali smo da postavimo žicu kako bismo osigrali bezbednost ljudi koji borave u dvorištu. To smo učinili zahvaljujući donaciji vrednoj 40.000,00 dinara koju je donirala firme „Žica-Best“ u vidu žive koja imitira travnatu površinu.

Sredstva u renoviranje dvorišta uložile su Gradska organizacija gluvih i nagluvih Smederevo i Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu Smedereva u vidu obezbeđivanja materijala, dok je Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom Smedereva obezbedio baštensku garnituru. Vrednost investicije je oko 200.000,00 dinara.

Zahvaljujemo se volonterima Sretenu Periću, Jovanu Gvozdenoviću, Bošku Jovanoviću, Jovanu Mladenoviću i Draganu Stojanoviću.

Nakon svih završenih aktivnosti, članovi su u julu počeli da koriste prostor za druženje i realizaciju aktivnosti.