ODRŽANO PREDAVANJE NA TEMU UTICAJ I POSLEDICE EPIDEMIJE KOVIDA 19 NA PSIHOSOMATSKO ZDRAVLJE ČOVEKA
30. juna 2022.
Uređivanje dvorišta
20. jula 2022.

Renoviranje krova

Gradski savez socijalno humanitarnih organizacija Smederevo koristi prostor u vlasništvu Grada Smedereva. Ovaj poprilično mali prostor koristi čak 7 organizacija osoba sa invaliditetom. Svake godine deo organizacija koje koriste ovaj prostor ulažu sredstva kako bi poboljšali uslove rada i učinili prostor prijatnim i za rad i za borava članova.

15 godina unazad postojao je problem sa krovnom konstrukcijom koja je vremenom sve više popuštala te je svaka kiša izazivala oštećenja jer se voda slivala direktno u prostorije ošetećujući nameštaj i dokumentaciju. Iz tog razloga Gradska organizacija gluvih i nagluvih Smederevo i Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu Smedereva kao najbrojnije organizacije koje koriste ovaj prostor postigle su dogovor sa Gradskim savezom socijalno humanitarnih organizacija Smederevo oko renoviranja krovne konstrukcije. Ove dve organizacije finansirale su kompletan materijal, dok je Savez snosio troškove limarskih radova. Vrednost ove investicije bila je oko 330.000,00 dinara i to zahvaljujući volonterskom radu majstora Sretena Perića i Jovana Gvozdenovića kojima se zahvaljujemo.

Nako završenih radova na krovu, radilo se i na uređenju dvorišta, a na kraju i na spoljašnjoj rasveti i fasadi zahvaljujući čemu je sada ulica osvetljenija i otvorenija.