Predlog uredbe o finansiranju udruženja
24. decembra 2017.
Servis personalnih asistenata
31. decembra 2017.

Prednovogodišnje okupljanje

Gradski savez socijalno humanitarnih organizacija Smederevo, Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom Smedereva, Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu Smedereva, Društvo za sport i rekreaciju osoba sa invaliditetom Smedereva, Udruženje distrofičara grada Smedereva „Bolji život“ i Streljački klub OSI R – 50 organizovali su prednovogodišnje okupljanje za predstavnike i članove organizacija.
Svečanosti kojom se obeležava kraj godine koja je bila veoma uspešna i početak nove godine, prisustvovalo je 108 osoba sa invaliditetom i predstavnika organizacija.


Savez je okupio predstavnike svih organizacija osoba sa invaliditetom koje deluju na teritoriji našeg grada kojih je bilo 25. Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu Smedereva okupilo 24 člana i domaćice koje su bile zaposlene u okviru Pomoći u kući, dok je Centar za samostalni život okupio korisinike i zaposlene personalne asistente kojih je bilo 20. Društvo za sport i rekreaciju osoba sa invaliditetom Smederevo okupilo je 24 najistaknutija člana.


Svečanost je organizovana u motelu „M na raskršću“ u veseloj atmosferi, a uručene su i plakete Gradu Smederevu i članu Gradskog veća zaduženom za resor socijalne politike za izuzetan doprinos unapređenju položaja osoba sa invaliditetom u Smederevu u 2017. godini.