Međunarodni dan žena
9. marta 2021.
Konkurs za izbor korisnika usluge Personalna asistencija
31. marta 2021.

Potpisani Ugovori o sufinansiranju

Grad Smederevo je Odlukom o budžetu za 2021. godinu opredelio 14.000.000,00 dinara za sufinansiranje programskih aktivnosti u oblasti socijalne zaštite na teritoriji grada Smedereva. Na Konkurs se prijavilo 18 organizacija osoba sa invaliditetom i svih 18 organizacija će biti finansirane tokom 2021. godine.

Ugovori o sufinansiranju programskih aktivnosti potpisani su u petak 12. marta 2021. godine u Skupštinskoj sali Gradske uprave Smederevo uz poštovanje svih epidemioloških mera. Gradonačelnik grada Smedereva, Jovan Beč, uručio je ovlašćenim licima organizacija osoba sa invaliditetom Ugovore o sufinansiranju programskih aktivnosti.

Na sastanku su predstavnici organizacija izložili aktuelne probleme oko pronalaženja prostora za nastavak projekta i kreativnih radionica „Bez alate nema ni zanata“ i korišćenja minibusa za potrebe prevoza osoba sa invaliditetom.

Danijela Pejov je ispre učesnika projekta „Bez alata nema ni zanata“ uručila gradonačelniku 2 umetničke slike koje su nastale na radionicama.

Odluku o izboru programa u oblasti socijalne zaštite koji se sufinansiranju iz Budžeta grada Smedereva možete pogledati na sledećem linku: Odluka o izboru programa u oblasti socijalne zaštite