Juvelirske radionice
6. septembra 2023.
Novi vizuelni identitet GOGN Smederevo
23. septembra 2023.

Izložba proizvoda nastalih na projektu „Kreativni“

_autotone

Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu Smedereva je održalo prvu izložbu proizvoda nastalih na radionicama koje su organizovane u okviru projekta „Kreativni“ koji je odobren i finansijski podržan od strane Ministarstva kulture. Izložba je organizovana u okviru Smederevske jeseni, jedne od najznačajnih manifestacija u našem gradu.

 

Naši sugrađani mogli su da pogledaju i kupe sapune, sveće i nakit koji smo izrađivali, a sve što smo pravili je od kvalitetnog materijala. Sav ostvaren prihod sa svih prodajnih izložbi biće dat porodicama naših članova koje su materijalno ugrožene, pri čemu će akcenat biti na najmlađima. Na dosadašnjim izložbama tokom 2023. godine prikupljeno je 30.000,00 dinara a do kraja godine ćemo organizovati još dve.

 

Pored samih proizvoda, potrudili smo se da svi oni budu i lepo upakovani kako bismo  na taj način iskazali zahvalnost na podršci koji nam sugrađani pružaju. Posebno zadovoljstvo nam je predstavljala činjenica da su svi oni koji su prišli bili oduševljeni produktima, imali su priliku da sa članovima porazgovaraju i uvere se u to da su sve što vide oni sami stvarali. Upravo je to i bio cilj – promovisanje sposobnosti osoba sa cerebralnom i dečijom paralizom.

 

Prvi put članovi su sami beležili ono što je prodato, potrudili su se da objasne šta je od čega napravljeno i na taj način okušaju se i ulozi prodavca.