Одлука о избору корисника услуге персонална асистенција
29. maja 2019.
Gradu Smederevu nagrada za pristupačnost
18. juna 2019.

Dan zajedništva socijalno humanitarnih organizacija Smederevo

Gradski savez socijalno humanitarnih organizacija Smedereva drugi put je organizovao Dan zajedništva socijalno humanitarnih organizacija. Manifestacija je održana 15.06.2019. godine u Smederevskoj tvrđavi, a na njoj je učestvovalo 17 organizacija osoba sa invaliditetom i sva 4 sportska kluba, a prisutno je bilo oko 200 osoba sa invaliditetom i njihovih pratilaca.

Organizacije su svoj rad predstavile na svojim štandovima, a sportska društva i klubovi prezentovali su sportsku opremu, tako da su pristuni imali mogućnost da se oprobaju u streljaštvu, streličarstvu i atletskim disciplinama.

Cilj ove manifestacije je bio da se podigne svest građana kroz prezentaciju rada organizacija i promovisanje sposobnosti, kreativnosti i sportskih uspeha osoba sa invaliditetom.

Manifestaciju je otvorio član Gradskog veća, ujedno i idejni tvorac ove manifestacije, Dragan Stanić, a na otvaranju su učestvovali članovi Udruženja za pomoć MNRO, koji su prezentovali rad muzičke radionice.

Zahvaljujemo se Gradu Smederevu, JKP Zelenilo i groblja, JP Smederevska tvrđava i Crvenom krstu Smederevo na podršci koja je pružena tokom organizacije i realizacije ove manifestacije.

Veliko hvala predsedniku organizacionog odbora Dušku Saviću, članovima Radivoju Damjanoviću, Ivani Gvozdenović, Jeleni Stojanović i Jovanu Mladenoviću. Ceo tim je organizovao i realizovao manifestaciju volonterski.